Informujemy, że:

Administratorem dobrowolnie podanych danych osobowych jest Oddział PTTK im. Zygmunta Kwiatkowskiego z siedzibą na Zamku Golubskim, 87-400 Golub-Dobrzyń, ul. PTTK 13.

Dane osobowe są przetwarzane w celach: zawarcia i realizacji umów hotelarskich, nawiązania lub zachowania relacji biznesowych bądź statutowych pomiędzy Państwem, a Oddziałem PTTK lub w sprawie ewentualnych reklamacji. Podstawą prawną przetwarzania Państwa danych osobowych, jest artykuł 6 ust. 1 lit. a) lub b) lub c) lub f) Rozporządzenia (w skrócie: RODO). Podanie danych jest nie wymogiem umownym. Jeżeli nie podasz nam swoich danych osobowych nie będziemy mogli realizować z Tobą umowy. Dane osobowe są przechowywane przez okres niezbędny do realizacji powyższych celów.

Odbiorcą Państwa danych osobowych są pracownicy i współpracownicy oraz podmioty wspomagające Oddział w jego biznesowej działalności.

Przysługuje Państwu prawo dostępu do treści swoich danych, ich sprostowania, żądania ograniczenia przetwarzania lub usunięcia. Informujemy, iż dane osobowe mogą być przekazywane podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Dbamy o ochronę Twoich danych osobowych, a jeśli uznasz, że przetwarzanie narusza przepisy ochrony danych osobowych masz prawo wnieść skargę do Urzędu Ochrony Danych. Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące przetwarzania przez nas Twoich danych osobowych, skontaktuj się z nami pod adresem email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..

KONTAKT I REZERWACJA

Zamek Golubski - Oddział PTTK im. Zygmunta Kwiatkowskiego

87-400 Golub-Dobrzyń, ul. PTTK 13

NIP 878-000-41-81

Nr konta bankowego: 09 1020 5024 0000 1502 0007 6919

Kontakt i rezerwacje:

Tel. 56 683 24 55
Tel. kom. 609 388 510
E-mail: zamek@zamekgolub.pl

Restauracja:

Tel. 691 952 433
E-mail: restauracja@zamekgolub.pl



REZERWUJ ONLINE

FORMULARZ KONTAKTOWY: